Affärsområde Styckehus

Verksamheten inom affärsområdet Styckehus består av marknadsföring och byggnation av monteringsfärdiga småhus i form av villor och fritidshus. Villor marknadsförs under varumärket Götenehus och fritidshus under varumärket VärsåsVillan. De båda produktområdena villor och fritidshus marknadsförs och säljs genom en etablerad säljkår från cirka 20 säljkontor runt om i Sverige.

Villor

Koncernens villor under varumärket Götenehus säljs antingen som byggsats eller som totalentreprenad. Koncernen har stor erfarenhet av att erbjuda totalentreprenad, vilket innebär endast ett avtal för kunden och att Götenehus tar ansvar för hela byggprocessen.

Fritidshus

Fritidshusen säljs under varumärket VärsåsVillan, vanligtvis som byggsatser där kunden själv eller med hjälp av bolagets säljare handlar upp en generalentreprenad, men erbjuds även som totalentreprenad.

Styckehus produktsortiment är ett av det bredaste på marknaden och omfattar både villor och fritidshus i såväl modern som klassisk stil. Villorna erbjuds som kataloghus, pakethus eller specialhus. Kataloghusen med sin höga standard är koncernens bas där kunden erbjuds tillval och möjlighet till förändringar för att kunna skapa sitt eget drömhus. Pakethusen är ett koncept där bolagets arkitekter har paketerat de olika möjliga tillvalen för att skapa en smidig och rationell process för kunden. Kunden erbjuds en produkt med samma höga standard som kataloghusen, men med färre och enklare tillval, kortare leveranstid och ett attraktivt pris. Förutom detta erbjuds specialritade arkitekthus utformade efter kundens önskemål.

Läs mer: Götenehus
Läs mer: VärsåsVillan