Hållbara arbets­platser

Som anställd inom Götenehus Group så ska du känna dig uppskattad för din arbetsinsats. Vi strävar efter att bli mer jämställda. Vi uppmuntrar ett aktivt och hälsosamt liv. Vi försöker skapa arbetsytor som inbjuder både till samtal och en stunds lugn och ro.

Våra bolag är delar av den företagskultur som finns i den lilla orten Götene. Här är vi med och skapar arbetstillfällen inom många olika kompetensområden. Det ger unga möjlighet att bo kvar eller komma tillbaka efter utbildning i storstaden.

För Götenehus Group ingår även social inkludering i vårt sociala hållbarhetsarbete. Det betyder att våra arbetsplatser och fabriker är utformade för att skapa en god arbetsmiljö för våra anställda. Vi ser exempelvis till att ha bra utrustning i fabriken för att skapa en jämställd arbetsplats där fysisk styrka inte har någon betydelse. Vi arbetar aktivt med att ta emot och lära upp lärlingar, praktikanter och personer med nedsatt funktionsförmåga som behöver ta ett steg in på arbetsmarknaden.

Börja prenumerera

Börja prenumerera på våra pressmeddelanden, årsredovisningar och delårsrapporter genom att fylla i namn och e-post nedan.

Ett oväntat fel har inträffat! Försök igen senare.

Tack! Vi kommer nu skapa din prenumeration.