Hållbart samhälle

Vi tar långsiktigt ansvar för de boendemiljöer vi bygger och skapar bostadsområden där människor trivs att leva. Och vi skapar hem för alla, från landsbygd till storstad. Inom Projektutveckling är fokus alltid ett gestaltande med social medvetenhet. Vi tar helhetsgrepp kring både bebyggelse och utemiljö i de bostadsområden vi utvecklar och strävar efter att skapa trygga och sociala omgivningar. Med ett trevligt och inbjudande rum vill vi bidra till att skapa en mer levande miljö.

Vår moderna industriella byggteknik och möjlighet till gruppbebyggelse gör oss kostnadseffektiva. Dessa stordriftsfördelar gör att vi kan hålla nere kostnaderna och därmed priserna på bostäderna. På så sätt kan vi bygga bostadsområden som är tillgängliga för fler i samhället. Genom att mixa upplåtelseformer och storleken på bostäder i bostadsområden vill vi bidra till ett diversifierat grannskap.

Börja prenumerera

Börja prenumerera på våra pressmeddelanden, årsredovisningar och delårsrapporter genom att fylla i namn och e-post nedan.

Ett oväntat fel har inträffat! Försök igen senare.

Tack! Vi kommer nu skapa din prenumeration.