ekhem-1140x600
Nyhet

Götenehus inviger nytt visningshus i Hjärup

Lördagen den 14 april kl. 13-16 inviger Götenehus visningshuset Ekhem i trevliga Hjärup. Ekhem är ett modernt, kubistiskt hus med en karaktäristisk och praktisk takterrass som tillval.

Ekhem har ett starkt arkitektoniskt uttryck med stora fönster i spännande placeringar som bidrar till att skapa kontakt med omgivningen. Den kubistiska formen tillåter en avancerad och effektiv planlösning för bästa funktion i ett hus med många rum. Entréplanets kök ligger mot gatan med en avskild matsal som har kontakt med vardagsrummet. Övre plan rymmer upp till fyra sovrum och en väl tilltagen klädkammare.

Som tillval finns en takterrass i en arkitektur som lyfter hela husets uttryck. Det är en praktisk lösning för små tomter då grannarnas insyn är mindre en våning upp, och en naturligt placerad carport därunder blir en extra fin bonus.

På lördag invigs huset mellan kl. 13-16 på Åkerslundsvägen 31 i Hjärup. Varmt välkomna!

Henrik Berggren, hussäljare Götenehus, tel. 076-905 08 00, e-post: henrik.berggren@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus och VärsåsVillan en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Stockholm. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Läs mer på www.gotenehus.se.

SENASTE NYTT