Vårt affärsområde Villor och fritidshus

I affärsområdet Villor och fritidshus ingår marknadsföring, försäljning och byggnation av monteringsfärdiga småhus. Villorna och fritidshusen marknadsförs av varumärket Götenehus.

Kvalitetsmedvetna kunder med höga krav

Målgruppen för våra villor och fritidshus är kvalitetsmedvetna kunder med höga krav på design, trygghet och servicenivå. Kunder som uppskattar genomtänkt estetik, nyskapande arkitektur och god planlösning. Villorna och fritidshusen marknadsförs och säljs via en väl etablerad säljkår med säljkontor på ett tjugotal orter i Sverige.

Marknaden för villorna är främst storstadsområden, kranskommuner och mellanstora kommuner. När det gäller fritidshus är marknaden kustområden, men även inlandet och fjällområden.

Brett produktutbud möter kundernas olika behov

Produktutbudet inom affärsområdet är indelat i olika husserier för att uppfylla kundernas vanligaste behov, förtydliga deras valmöjligheter och ge utrymme för kundanpassade lösningar. Förutom huvudkatalogen, som presenterar kataloghus med ett brett utbud av husmodeller i både klassisk och modern stil, finns husserier för bland annat herrgårdsinspirerade hus, moderna kubistiska hus och fritidshus. Pakethus är en annan husserie där Götenehus arkitekter paketerat de olika tillvalsmöjligheterna för att ge kunden en smidig och rationell process. Kunderna erbjuds samma höga standard som i kataloghusen, men med färre och enklare val, kortare leveranstid och ett attraktivt pris. Alla pakethus går dessutom att bygga digitalt i husbyggarverktyget ”Bygg Online” där kunden kan göra olika exteriöra och interiöra val och tillval och se priset direkt.

Anpassningsbara hus ger flexibilitet

Våra kunder har stora möjligheter att anpassa sitt hus efter egna önskemål och tomtens förutsättningar. De kan till exempel välja på olika taktyper, fasadmaterial, färgsättningar och planlösningar. Götenehus arkitekter ritar även helt kundunika hus.

Entreprenadformer

Villor och fritidshus säljs antingen som totalentreprenad eller som byggsats. Totalentreprenad innebär ett avtal för kunden och att Götenehus tar ansvar för hela byggprocessen. Vid köp av byggsats handlar kunden upp en entreprenad själv eller tillsammans med bolagets säljare.

Visningshus och tomter

Möblerade visningshus hjälper kunderna att få den rätta känslan och upplevelsen av ett Götenehus. På plats i ett av husen märks den genomtänkta arkitekturen och kunden kan uppleva den höga kvaliteten in i minsta detalj. Visningar både i Götenehus egna visningshus och i lånade kundhus erbjuds kontinuerligt.

En viktig faktor för försäljningen av villor och fritidshus är tillgång till tomtmark. På grund av den begränsade tillgången på kommunala tomter i storstadsregionerna erbjuder vi även tomter till potentiella kunder.

Länkar

www.gotenehus.se

SENASTE NYTT

Rapporter

Pressmeddelanden

Kommande händelser

Aktiekurs

… SEK

Uppdaterad

Börja prenumerera

Börja prenumerera på våra pressmeddelanden, årsredovisningar och delårsrapporter genom att fylla i namn och e-post nedan.

Ett oväntat fel har inträffat! Försök igen senare.

Tack! Vi kommer nu skapa din prenumeration.