Om oss

Vi utvecklar och bygger bostäder där människor trivs och lever sina liv. Genom att kunna erbjuda hela kedjan från arkitektur till inflyttningsklar bostad så ger vi trygghet i varje del av byggprocessen.

Vi utvecklar bostäder med inbyggd omtanke

Vi är stolta över att vara en del av samhällsutvecklingen. Genom våra varumärken Götenehus och Swebostad producerar vi bostäder i trä. I koncernen ingår också långsiktig förvaltning av bostäder och fastigheter, dels genom det delägda fastighetsbolaget Trähusstaden Sverige AB, dels genom fastighetsutveckling i egen regi.

MÅL

Våra mål är i korthet att vara en attraktiv och utvecklande arbetsgivare, att ha branschens nöjdaste kunder och att bedriva en hållbar och lönsam verksamhet.

VISION

Vi ska tillhöra marknadsledarna när det gäller projektering och byggnation av hus och bostadsområden i Sverige, ligga i framkant när det gäller utveckling och design samt vara top of mind hos våra kunder och intressenter.

KÄRNVÄRDEN

Våra bolags verksamhet och kunderbjudande ska präglas av kärnvärdena trygghet, kvalitet och nytänkande. Tillsammans ska vi vara lönsamma och ha en god tillväxt.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att med fokus på den svenska marknaden utveckla och bygga personliga boenden och miljöer.

Andreas Gustafsson, VD och koncernchef

SENASTE NYTT

Rapporter

Pressmeddelanden

Kommande händelser

Aktiekurs

… SEK

Uppdaterad

Börja prenumerera

Börja prenumerera på våra pressmeddelanden, årsredovisningar och delårsrapporter genom att fylla i namn och e-post nedan.

Ett oväntat fel har inträffat! Försök igen senare.

Tack! Vi kommer nu skapa din prenumeration.