Om oss

Vi utvecklar och bygger bostäder där människor trivs och lever sina liv. Genom att kunna erbjuda hela kedjan från arkitektur till inflyttningsklar bostad så ger vi trygghet i varje del av byggprocessen.

Vi utvecklar bostäder med hjärta

Vi är stolta över att vara en del av samhällsutvecklingen. Genom våra varumärken Götenehus och Swebostad producerar vi bostäder i trä. Vi har även en trävaruindustri i koncernen – Götene Träindustri – där den ena slutprodukten är trävaror till våra byggnationer och den andra är pellets tillverkad av träspill, som används för uppvärmning. Dessutom bedriver vi långsiktig förvaltning av bostäder genom vårt delägda fastighetsbolag Trähusstaden Sverige AB.

MÅL

Våra mål är i korthet att vara en attraktiv och utvecklande arbetsgivare, att ha branschens nöjdaste kunder och att bedriva en hållbar och lönsam verksamhet.

VISION

Vi ska tillhöra marknadsledarna när det gäller projektering och byggnation av hus och bostadsområden i Sverige, ligga i framkant när det gäller utveckling och design samt vara top of mind hos våra kunder och intressenter.

KÄRNVÄRDEN

Våra bolags verksamhet och kunderbjudande ska präglas av kärnvärdena trygghet, kvalitet och nytänkande. Tillsammans ska vi vara lönsamma och ha en god tillväxt.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att med fokus på den svenska marknaden utveckla och bygga personliga boenden och miljöer.

Andreas Gustafsson, VD och koncernchef

SENASTE NYTT

Rapporter

Pressmeddelanden

Kommande händelser

Aktiekurs

… SEK

Uppdaterad