Gatuvy Brf Esters Lycka hus 13-15 200505
Pressmeddelande

Byggstart för Brf Esters Lycka i Ytterby

I Ytterbys nya bostadsområde Nordtag i Kungälvs kommun, planerar Götenehus att bygga 15 radhus i bostadsrättsform. Alla bostäderna är sålda och nu sätts spaden i backen.

Radhusen blir i två plan om 110 kvm med 4-5 rum och kök och erbjuder öppna sociala ytor på nedre plan och sovrum på övre plan.

Försäljningen har gått riktigt bra och alla radhus såldes slut på en månad. Nu sätts byggnationen igång och första spadtag kommer att ske på måndag den 12 oktober.

– Vi är mycket glada över att byggstarta detta fina projekt. I Nordtag är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till staden. Från Ytterby station tar det 20 minuter till Göteborg och 20 minuter till havet. Götenehus bostadskvarter blir lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgata med vacker tallskog som närmsta granne, säger David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Inflyttning planeras till december 2021.

Läs mer om Brf Esters Lycka; www.gotenehus.se/esterslycka

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 031-89 54 64, 072-710 79 63,  david.jarevik@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden, Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT