Brf Norra Sörkastet exteriör
Pressmeddelande

Byggstart för brf Norra Sörkastets Lycka i Kristinehamn

I Norra Sörkastet med närhet till vattnet och knappt tre kilometer till Kristinehamns centrum kommer Götenehus att uppföra 20 parhus i bostadsrättsform. Försäljning har pågått sedan en tid tillbaka och nu är beslut om byggstart taget.

Försäljningen har gått bra och med anledning av att tillräckligt många bostäder nu sålts har bolaget tagit beslut om byggstart. De totalt 20 bostäderna är fördelade på åtta 1-planshus om 90 kvm och tolv 2-planshus om 110 kvm. Sex 2-planshus finns fortfarande till salu i samarbete med Fastighetsbyrån. Köparna kommer att kunna flytta in i olika etapper med start i juni 2021.Vi är väldigt glada över att byggstarta detta fina projekt. Det är ett fantastiskt läge i Kristinehamns skärgård och inte långt ifrån våra bostäder finns fina motionsspår. Ett lugnt och barnvänligt område på nära avstånd till centrum, säger Tobias Forslund, Projektutvecklingschef på Götenehus.Läs mer om brf Norra Sörkastets Lycka; www.gotenehus.se/sorkastet

För mer information vänligen kontakta:

Tobias Forslund, Projektutvecklingschef Götenehus, 0511-34 56 52, tobias.forslund@gotenehus.se
 

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden, Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT