Brf Sjöblomman, Täby
Pressmeddelande

Götenehus bygger bostäder åt FFAB

I Gribbylund, Täby kommun, planerar FFAB att uppföra 32 bostäder i Brf Sjöblomman. Nu står det klart att det blir Götenehus som fått uppdraget att bygga bostäderna.

På platsen för en gammal handelsträdgård kommer 32 familjevänliga bostäder att uppföras – 26 radhus om 131-135 kvm, ett parhus om 97 kvm och fyra lägenheter med fem rum och kök fördelat på 114 kvm. Välplanerade boenden med egen pool i föreningen och granne med skolan gör gränderna på Kaveldunsvägen till rena drömmen för barnfamiljerna. Föreningen ligger även på kort avstånd till Rönningesjön med flera fina badplatser och härlig natur. Byggstart för Brf Sjöblomman är planerad till början av 2020.

– Vi har haft en tät och bra dialog med Götenehus för att ta fram ett kvalitativt boende och är glada över att byggnationen nu startar säger Jacob Sandberg, VD FFAB. David Ulinder, Chef Projektutveckling Götenehus instämmer och är nöjd över att valet av byggentreprenör föll på Götenehus. – Vi har lång erfarenhet av liknande projekt och ser fram emot ett samarbete med FFAB för att kunna lämna över dessa fina bostäder till bostadsrättsföreningen.

För mer information vänligen kontakta:

David Ulinder, Chef Projektutveckling Götenehus AB, tel 0511-34 56 03, david.ulinder@gotenehus.se 

Jesper Hasseltorp, Projektchef FFAB, tel 0738-55 67 98, jesper@ff-ab.se


 

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.

SENASTE NYTT