Sätofta hage ÖM R1 V1 lattare
Pressmeddelande

Götenehus bygger radhus i Höör

I Sätofta, Höörs kommun, uppför Götenehus Brf Sätofta Hage med 28 bostadsrätter i två olika radhusutföranden om 80 och 106 kvadratmeter. Strategiskt placerat mitt i Skåne med naturskönt läge och goda pendlings-möjligheter gör Sätofta Hage till en riktig familjeidyll. Försäljningen är redan igång i samarbete med Fastighetsbyrån.

Brf Sätofta Hage får två typer av radhus som skapar en dynamik i kvarteret. Radhusen har skånska proportioner med putsade fasader. Centralt i området gestaltas även ett litet grönområde med lekplats för barnen. Samtliga hus får yteffektiv planlösning och två uteplatser. Radhusen ligger placerade runt den lugna innergatan med 1-planshusen på den västra sidan och 1,5-planshusen på den östra sidan mot det vidsträckta haglandskapet.

Sätofta Hage är en riktig familjeidyll. Här är så lugnt och vackert, just ett sådant område man vill att sina barn ska växa upp i, säger Sofia Danås, projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Försäljning pågår i samarbete med Fastighetsbyrån i Höör. Spaden i backen planeras preliminärt till december i år och inflyttning av första etappen i maj 2023.

Läs mer om Brf Sätofta Hage; www.gotenehus.se/satoftahage

För mer information vänligen kontakta:

Sofia Danås, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 046-16 11 85, sofia.danas@gotenehus.se

 

Götenehus Group är en etablerad aktör på den svenska bostadsmarknaden där koncernen bedriver bostadsutveckling och småhusverksamhet genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad. Verksamheten omfattar utveckling av nya bostadsområden samt försäljning och uppförande av industriellt producerade bostäder av trä. Koncernen bedriver också långsiktig förvaltning av bostäder genom det delägda fastighetsbolaget Trähusstaden Sverige AB. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT