Fårabergets Lycka ÖM R1 V1 4K
Pressmeddelande

Götenehus byggstartar i Falköping

På natursköna Fåraberget i Falköping kommer Götenehus att bygga 31 bostäder som lägenheter och radhus, samtliga som bostadsrätter. Försäljning har pågått sedan en tid tillbaka och nu är beslut om byggstart taget.

Försäljningen har hittills gått bra och med anledning av att tillräckligt många bostäder nu sålts har bolaget tagit beslut om byggstart. De totalt 31 bostäderna är fördelade på 13 radhus i två plan på 110 kvm, fyra radhus i ett plan på 86 kvadratmeter samt 14 lägenheter i varierande storlekar mellan 53 och 85 kvadratmeter. Upplåtelseformen blir bostadsrätter och alla bostäder kommer att få uteplatser eller balkonger i sydväst eller väst. Sju bostäder finns för tillfället kvar till försäljning i första etappen i samarbete med Mäklarhuset i Falköping. Under hösten släpps även nästa etapp med elva bostäder. Köparna kommer att kunna flytta in med start våren 2022.

Vi är väldigt glada över att byggstarta detta fina projekt. Det är ett fantastiskt läge i Falköping. Området har både befintliga naturområden och mycket fina nyanlagda grönområden runt knuten, samtidigt som det är nära till centrum, säger Richard Sånnek, Projektutvecklare på Götenehus AB.

Läs mer om Brf Fårabergets lycka; www.gotenehus.se/faraberget

För mer information vänligen kontakta:

Richard Sånnek, Projektutvecklare Götenehus AB, tel 0511-34 56 80, richard.sannek@gotenehus.se

SENASTE NYTT