soderslatt slide backyard 2
Pressmeddelande

Götenehus byggstartar i Östra Grevie

I Östra Grevies fantastiska omgivning kommer Götenehus att uppföra tio sluttningshus och nio friliggande enplanshus, samtliga som bostadsrätter. Försäljning har pågått sedan en tid tillbaka och nu är beslut om byggstart taget.

Försäljningen har gått bra och med anledning av att tillräckligt många bostäder nu sålts har bolaget tagit beslut om byggstart. De totalt 19 bostäderna är fördelade på 9 friliggande enplanshus samt 10 sluttningshus i parhusutförande. Köparna kommer att kunna flytta in under hösten 2021.

Det är väldigt roligt att vi byggstartar detta fina projekt i Vellinge kommun. Bostäderna kommer att bli ett bra komplement till befintlig bebyggelse i Östra Grevie. Tack vare att vi nu bygger dessa bostäder kommer fler kunna bo med ett naturskönt läge nära storstaden i ett Götenehus, säger David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus.

Läs mer om Brf Söderslätts Lycka; www.gotenehus.se/soderslatt

 

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 031-89 54 64, 072-710 79 63,  david.jarevik@gotenehus.se 
 

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.

SENASTE NYTT