Samset Götenehus Exteriör 1
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar 23 bostäder på Samset, Jönköping

I Jönköpings populära område Samset planerar Götenehus att uppföra ett hundratal bostäder i flera etapper, både som bostadsrätter och äganderätter. Första etappen kommer att bestå av 23 radhus med äganderätt. Nu har försäljningen startat i samarbete med mäklarbyrån Bjurfors.

I första etappen kommer Götenehus att bygga 23 radhus i två plan med en boyta mellan 106 och 123 kvadratmeter, upplåtna som äganderätter. Samtliga bostäder får uteplatser med trätrall samt praktiskt förråd. Några radhus får dessutom en stor terrass på överplan.

Götenehus radhusområde på Samset är ett perfekt boendealternativ för dig som föredrar ett nytt och fräscht boende med minimalt underhållsbehov under många år framöver. Närhet till både natur, bad, förskola och centrum gör boendet enkelt och okomplicerat, inte minst för barnfamiljer, säger Carin Dolfsdotter, projektutvecklare på Götenehus.

För två veckor sedan genomfördes en VIP-säljstart för alla som lämnat intresse för radhusen. Redan under kvällen reserverades två bostäder. Officiell säljstart sker idag den 21/2, då radhusen släpps på Hemnet i samarbete med mäklarbyrån Bjurfors, fortsätter Carin.

Byggstart planeras preliminärt till försommaren 2023 och inflyttning under hösten 2024.

Läs mer om Götenehus bostäder på Samset; www.gotenehus.se/samset

För mer information vänligen kontakta:
Carin Dolfsdotter, projektutvecklare Götenehus AB, 0511‑34 69 59, carin.dolfsdotter@gotenehus.se

Götenehus Group är en etablerad aktör med en unik position på den svenska fastighets- och bostadsmarknaden där koncernen bedriver fastighetsutveckling, bostadsutveckling och småhusverksamhet. Verksamheten bedrivs under varumärkena Forshem Fastigheter, Trähusstaden samt Götenehus och Swebostad. Götenehus Groups B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-4638300, certifiedadviser@penser.se.

SENASTE NYTT