4770-limhamns-lycka-radhus2
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar etapp 2 i Elinegård

På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård planerar Götenehus att bygga totalt 53 stadsradhus med äganderätt i flera etapper. På måndag 23 november startar försäljningen av den andra etappen i samarbete med Våningen & Villan.

Ett bekvämt liv på Limhamn!

Den första etappen såldes slut direkt och nu är det dags att släppa nästa etapp till försäljning. I denna etapp kommer Götenehus att uppföra 20 radhus i varierande storlekar mellan 106 och 150 kvm med 4-5 rum och kök. Upplåtelseformen blir äganderätter och alla tomterna är finplanerade redan från början så att det är enkelt att bara flytta in. Flera av radhusen har dessutom egen carport.

Som boende på Elinegård har du nära till service och barnomsorg. Både mataffären, den nya Elinelundsskolan och förskola är redan på plats, Djupadal ligger nästgårds och med Hyllie på cykelavstånd når man enkelt hela Öresundsregionen säger Sofia Danås, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. På torsdag 19 november kommer vi att hålla en informationsträff med personliga möten på Quality View i Hyllie. Vi tar de rådande omständigheterna på största allvar och anpassar infor­mationsträffen därefter. Sofia berättar vidare att startskottet för att kunna reservera och boka sin bostadsrätt sedan sker på måndagen den 23 november. Byggstart för etapp 1 planeras till januari 2021 och etapp 2 preliminärt i augusti 2021.

Läs mer om Limhamns Lycka; www.gotenehus.se/limhamnslycka

 

För mer information vänligen kontakta:

Sofia Danås, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 046-16 11 85, sofia.danas@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden, Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT