Brf Dalvyn Gatuvy 10MB
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar i Bollebygd

På en liten höjd nära Bollebygds samhälle planerar Götenehus att bygga lägenheter, radhus och småhus i bostadsrättsform. På måndag den 12 oktober startar försäljningen i samarbete med Fastighetsbyrån.

Naturnära boende på lagom avstånd från staden

Götenehus kommer totalt att bygga fyra friliggande tvåplanshus om 4 rok, fjorton radhus i två plan om 5 rok samt åtta lägenheter om 2-4 rok, samtliga upplåtna som bostadsrätter.

– Brf Dalvyn är ett småskaligt bostadsområde som ligger vackert beläget och naturnära. Här kan du dra nytta av det lilla samhällets lättillgänglighet och trygga småskalighet, samtidigt som du enkelt kan resa kollektivt till Göteborg under 30 minuter, säger David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Vi har redan märkt av ett stort intresse för projektet och fått in över 190 intresseanmälningar. På måndag 12 oktober kommer vi att hålla en digital säljstart där vi informerar mer om projektet tillsammans med Fastighetsbyrån. David berättar vidare att startskottet för att kunna lämna in köpanmälan för en bostad i brf Dalvyn sker mellan 12 oktober kl.19.00 och den 15 oktober kl.12.00. Byggstart planeras preliminärt till Q1 2021 och inflyttning under hösten/vintern 2022.

Läs mer om brf Dalvyn; www.gotenehus.se/dalvyn

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 031-89 54 64, 072-710 79 63,  david.jarevik@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden, Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT