4770-limhamns-lycka-radhus2
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar i Elinegård

På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård planerar Götenehus att bygga totalt 53 stadsradhus med äganderätt i flera etapper. På måndag den 8 juni startar försäljningen av den första etappen i samarbete med Våningen & Villan.

 

Nytt kvarter med ljusa och fina bostäder

I första etappen kommer Götenehus att uppföra 23 tvåplansradhus i varierande storlekar mellan 106 och 150 kvm med 4-5 rum och kök. Upplåtelseformen blir äganderätter och alla tomterna är finplanerade redan från början så att det är enkelt att bara flytta in. Flera av radhusen har dessutom egen carport.

Som boende på Elinegård har du nära till service och barnomsorg. Både mataffären, den nya Elinelundsskolan och förskola är redan på plats, Djupadal ligger nästgårds och med Hyllie på cykelavstånd når man enkelt hela Öresundsregionen säger Sofia Danås, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Vi har redan märkt av ett enormt intresse för projektet och fått in över 400 intresseanmälningar. På tisdag 2 juni kommer vi att hålla ett informationsmöte där vi informerar mer om projektet tillsammans med mäklarbyrån Våningen & Villan. Under rådande omständigheter kommer mötet att hållas digitalt. Sofia berättar vidare att startskottet för att kunna reservera och boka sin bostadsrätt sedan sker på måndagen den 8 juni. Byggstart planeras preliminärt till november.

Läs mer om Limhamns Lycka: www.gotenehus.se/limhamnslycka

För mer information vänligen kontakta:

Sofia Danås, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 046-16 11 85, sofia.danas@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.

SENASTE NYTT