Brf Lindekullens Lycka Gatuvy Radhus
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar i Ingared

I Ingared, med strategiskt läge mellan Göteborg och Alingsås, planerar Götenehus att bygga 9 radhus och 12 lägenheter i bostadsrättsform. På onsdag 3 februari startar försäljningen i samarbete med mäklarbyrån Bjurfors.

Bo barnvänligt och naturskönt på Ingareds ängar

Bostadsrättsföreningen Lindekullens Lycka får ett lugnt och barnvänligt läge längs en återvändsgata i det nya bostadsområdet Ingareds ängar. Radhusen blir i två plan om totalt 110 kvm fördelat på 5 rum och kök och lägenheterna varierar mellan 3 rum och kök på 73 kvm till 4 rum och kök på 86 kvm. Samtliga bostäder får uteplatser/balkonger i sydväst samt minst en parkeringsplats som ingår i avgiften.

Våra radhus och lägenheter får ett utmärkt läge med natursköna omgivningar, goda kommunikationsmöjligheter och närhet till E20 och pendelstation. Vi tror att bostäderna kommer att tilltala såväl barnfamiljer som den äldre generationen som gärna vill bo kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån, säger David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Vi har redan märkt av ett stort intresse för bostäderna och på onsdag 3 februari kommer vi att hålla en digital säljstart där vi informerar mer om bostäderna tillsammans med mäklarbyrån Bjurfors. David berättar vidare att startskottet för att kunna lämna in köpanmälan för en bostad i Brf Lindekullens Lycka sker mellan 3 februari kl.18.00 och 9 februari kl.12.00. Spaden i backen planeras preliminärt till hösten 2021.

Läs mer om Brf Lindekullens Lycka: www.gotenehus.se/lindekullen

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 031-89 54 64, 072-710 79 63,  david.jarevik@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden, Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT