Exteriört parhus
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar i Östra Grevie

I Östra Grevies fantastiska omgivning planerar Götenehus tio sluttningshus och nio friliggande enplanshus, samtliga som bostadsrätter. På torsdag den 7 november startar försäljningen i samarbete med mäklarbyrån Våningen och Villan.

Brf Söderslätts Lycka ­ 19 nya bostäder med naturskönt läge nära storstaden

Götenehus kommer totalt att bygga 19 bostäder, tio sluttningshus om 100 kvm i parhusutförande samt nio friliggande enplanshus om ca 111 kvm, samtliga som bostadsrätter. Varje hus kommer att ha tillgång till en egen trädgård, uteplatser, eget fristående förråd och parkering vid dörren.

­Som boende i Östra Grevie bor du mitt i det skånska landskapet, med närhet till förskola. Med Pågatåget når du Trelleborg på bara några minuter och Malmö central på under en halvtimme säger David Järevik, Projektutvecklare på Götenehus.

I måndags hölls ett första informationsmöte om Brf Söderslätts Lycka tillsammans med mäklarbyrån Våningen & Villan. Även Svenska Kakel fanns på plats och informerade om sina produkter och tillval i projektet. David berättar vidare att startskottet för att kunna boka sin bostadsrätt sedan sker på torsdag den 7 november kl 8.00. Byggstart planeras preliminärt till Q1 2020.

Läs mer om brf Söderslätts Lycka; www.gotenehus.se/soderslatt

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projektutvecklare Götenehus, 031-89 54 64, 072-710 79 63, david.jarevik@gotenehus.se
 

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.

SENASTE NYTT