Gatuvy Brf Esters Lycka hus 13-15 200505
Pressmeddelande

Götenehus säljstartar i Ytterby

I Ytterbys nya bostadsområde Nordtag i Kungälvs kommun, planerar Götenehus att bygga 15 radhus i bostadsrättsform. På måndag den 8 juni startar försäljningen i samarbete med mäklarbyrån Bjurfors.

Attraktiva välplanerade radhus

Götenehus kommer totalt att bygga 15 radhus i bostadsrättsföreningen Esters Lycka i Ytterby. Radhusen som blir i två plan om 110 kvm erbjuder öppna sociala ytor på nedre plan och sovrum på övre plan.

– I Nordtag är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till staden. Från Ytterby station tar det 20 minuter till Göteborg och 20 minuter till havet. Götenehus bostadskvarter blir lugnt och tryggt i slutet av en återvändsgata med vacker tallskog som närmsta granne, säger David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Vi har redan märkt av ett stort intresse för projektet och fått in över 160 intresseanmälningar. På måndag 8/6 kommer vi att hålla en digital säljstart där vi informerar mer om projektet tillsammans med mäklarbyrån Bjurfors. David berättar vidare att startskottet för att kunna lämna in köpanmälan för en bostad i Brf Esters Lycka sker mellan den 11-15/6. Byggstart planeras preliminärt till hösten 2020.

Läs mer om Brf Esters Lycka; www.gotenehus.se/esterslycka

 

För mer information vänligen kontakta:

David Järevik, Projekt- och affärsutvecklare Götenehus AB, 031-89 54 64, 072-710 79 63,  david.jarevik@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus, VärsåsVillan och Swebostad en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00, certifiedadvisor@penser.se. Läs mer på www.gotenehus.com.

SENASTE NYTT