Pressmeddelande

Kristina Gradin lämnar Götenehus styrelse

Kristina Gradin har anställts som ny chef för Götenehus bostadsutveckling och lämnar därför styrelsen i Götenehus Group AB.

 

   Kristina har de senaste åren bidragit starkt i styrelsearbetet inom Götenehus. Vi är väldigt glada för att hon nu har accepterat att ta över som ny chef för Götenehus bostadsutveckling och vill tacka henne för tiden i vår styrelse, säger Claes Hansson, styrelseordförande i Götenehus Group AB.

 

Götenehus startar omgående processen för att rekrytera en ny styrelseledamot.

 

För mer information vänligen kontakta:

Claes Hansson, styrelseordförande Götenehus Group AB,  070-835 09 68.

 

 

Götenehus Group är en etablerad aktör på den svenska bostadsmarknaden där koncernen bedriver bostadsutveckling och småhusverksamhet genom varumärkena Götenehus och Swebostad. Verksamheten omfattar utveckling av nya bostadsområden samt försäljning och uppförande av industriellt producerade bostäder av trä. Koncernen bedriver också långsiktig förvaltning av bostäder genom det delägda fastighetsbolaget Trähusstaden Sverige AB. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-4638300, certifiedadviser@penser.se. Läs mer på www.gotenehusgroup.se.

SENASTE NYTT