Dalarö
Pressmeddelande

VärsåsVillan lanserar totalentreprenad för fritidshus!

Nu lanserar VärsåsVillan möjligheten att köpa fritidshus med totalentreprenad, vilket har många fördelar. Du skriver till exempel bara ett enda kontrakt, får ett fast pris och en tydlig tidsplan.

I VärsåsVillans utbud finns ett 30-tal fritidshus som är framtagna för att passa olika typer av miljöer och familjer med olika smak, intressen och behov. – Fritidshusen är indelade i kategorierna Kust, Fjäll, Skog och Sjö och finns dessutom i flera stilar, berättar Fredrik Arvidson som är försäljningschef på Götenehus där VärsåsVillan ingår som eget varumärke för fritidshus.

Du får en egen projektledare som håller i alla kontakter med entreprenörer och hantverkare och du får ett tydligt pris på eventuella tillval och ändringar innan du bestämmer dig. Lokalt förankrade säljare hjälper dig på vägen även om huset byggs på annan ort.

Totalentreprenad – ett kontrakt som ger trygghet
– I grunden handlar det om att vi möter ett behov hos kunderna. Kanske har man tidsbrist eller vill inte lägga fritiden på att bygga hus. Eller så har man inte tillräcklig byggkunskap och behöver hjälp för att färdigställa sin dröm. Därför vill vi erbjuda möjligheten att välja totalentreprenad även för våra fritidshus, säger Fredrik Arvidson. Kunderna får tryggheten i ett kontrakt och vi har ansvar för hela byggnationen.

Fredrik Arvidson, Försäljningschef Götenehus, 0511-34 53 51, fredrik.arvidson@gotenehus.se

Götenehus Group är genom varumärkena Götenehus och VärsåsVillan en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Koncernen består i huvudsak av två verksamhetsområden; Projektutveckling som marknadsför och bygger gruppbyggda småhus, flerfamiljshus m m och Styckehus som marknadsför och bygger enskilda villor och fritidshus. Götenehus B-aktier är listade på Nasdaq First North Stockholm. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Läs mer på www.gotenehus.se.

SENASTE NYTT